Workshops

Workshops

-

Divine Soul Yoga Special Workshops:

Testimonials

Monique Hiemstra

Ik vond het spannend en wou eerst afzeggen omdat mijn leven momenteel een puinhoop is.
Ik ben blij dat ik wel ben gegaan.
Onder de normaal, lief,openhartig, gewéldige mensen
JULLIE ALLEMAAL 🥰
en geen bijkers, Mc mentaliteit members.
Ik zou het iedereen aanraden omdat het warm en openhartig is.
De deur van binnen  opened om jezelf beter te leerde kennen.
Geeft een familie gevoel met innerlijke rust.
🤔Misschien massage er toevoegen.

Ik vond het super dankjewel lieverds en hopelijk tot snel.😘

Monique Hiemstra

M.M.

M.M

Palmyra

Na mijn diagnose ben ik (voor even) het vertrouwen in mijn lichaam en mijn eigen kracht, verloren. Tijdens mijn retreat in Maastricht met drie prachtige mensen, kreeg ik de kans om mezelf weer te ontmoeten. Om uit mijn hoofd te gaan en contact te maken met mijn lijf, hart en mezelf. Met veel vertrouwen en een goed gevoel ging ik weg, en voel dat nog steeds. De uitdagingen die op mij wachten kan ik aan!

Deze ongelofelijke ervaring, gun ik echt iedereen! Nogmaals heel veel dank aan dr. Mittal en zijn team.

Palmyra

Edmay

The workshop was a present to myself. It was beautiful that Dr. Mittal was saying it would come on your path and it’s very important to make time for meditation. The two days were fantastic, everything was well taken care off. Great warming-up and Dr. Deepak Mittal is a beautiful soul. I definitely come to the follow-up session.

Edmay

Carina

Ik zocht via Google een weekend weg voor mijzelf en kwam op het idee een yoga retreat te zoeken en zo vond ik de retreat van Divine Soul Yoga op jou site.
De combinatie tussen India en Ned sprak mij gelijk heel erg aan.

1) Nee eigenlijk niet, maar stond wel heel eventjes stil bij dat ik mijn verblijf zou delen en ik de yoga school/mensen niet kende. Omdat ik daar geen yoga volgde.
Dit gevoel van stilstaan was van korte duur, want toen ik een berichtje stuurde met de vraag of de retreat beschikbaar was. Ging alles zo vanzelf. Ik had gelijk een super enthousiast gesprek met (jou) de yoga docent die het aanbood. En besloot een paar uur later te boeken 😃

2. Ik heb een hele positieve en mooie ervaring gehad van de retreat. Van ontvangst, verblijf, docenten en sprekers tot het uitgebreide programma. Niets dan lof 🙏
Je krijgt alle dagen een rijk en interessant programma aangeboden die je meenemen in de basis facetten van yoga/meditatie en healing. Met al het goeds van Nederland en India samen 🇳🇱🧘🏻‍♀️🇮🇳

3. Wat het mij gebracht heeft: Een heel leuk weekend in het teken van yoga voor jezelf maar samen met gelijk gestemde mensen.
Fijne menen ontmoet, veel gelachen, waardevolle gesprekken, verdieping van yoga, een blik over het leven in India.
Wat mediteren is en hoe dat een moment van rust en verbinding kan geven met jezelf en alles om je heen.

Het heeft in mij veranderd, dat ik met een gelukkig gevoel terugkijk op de keuze “de retreat te doen” en zo een vorm van spiritualiteit weer meer terug in mijn leven heb gebracht. En de nieuwe mensen die ik heb leren kennen 😊

4. Ja ik zou het iedereen aanraden die een weekend in het teken van yoga en spiritualiteit wilt met gelijk gestemde. Of interesse.
En een weekend voor zichzelf wilt.
En Engels kan verstaan 😇
Ik zelf denk dat fysiek gezond zijn en of een basis ervaring in yoga wel passender is omdat het een lang programma is met lang fysieke houdingen (kleermakerszit bijv)

Groetjes 💋

Carina De Ruijter

J.A. Mulder

Ervaring : heeft veel rust gebracht en een schone energie in het hoofd. Veel meer geduld en begrip voor anderen en gezin.
Aanbevelen: aan iedereen! Je kunt weer even helemaal jezelf zijn en dingen ontdekken die je vergeten was. Vooral de meditatie en het creatieve deel waren eye openers.
Voor iedereen met een druk leven goed om gewoon even stil te staan.

 

J.A. Mulder

Roland

The location was great, a wonderful place in the centre of Amsterdam which was easily accessible. For me it was the first introduction to yoga and meditation. After the warming-up session we did the relaxation exercises and I felt quite relaxed and ready for meditation. During the meditation and because of the meditation technique I got a very nice feeling and an insight in this new technique. The second day we started immediately with the meditation, also we learned about the origin of yoga; After a dance and a very welcome gift I went home and taking with me a wonderful experience. I will definitely go on.

Roland